Freestyle Challenge

Rautio Sports & Laineet.fi
 


 

Freestyle-kisat järjestetään kesällä 2010, heinä-elo-syyskuun aikana, riippuen keleistä. Kisapäivästä ilmoitetaan tällä sivulla ja sähköpostilla ilmoittautuneille. Wave-SM:ien kanssa ei pidetä päällekkäisinä päivinä kisoja. Kisat pidetään pääkaupunkiseudulla, todennäköisesti Espoon Melstenin rannassa.

 

Sarjat: Kisa on avoin kaikille, tule mukaan ja haasta vaikka kaverisi! Suunnitteilla on kaksi sarjaa.

1. SM-sarja (epävirallinen SM), jossa kaikki new-school ja old-school freestyle temput ovat sallittuja. Isoimmat pisteet saa isoista ja radikaaleista, hyvällä tyylillä vedetyistä tempuista. 5 parasta trikkiä per kuski per heat lasketaan - eli kannattaa yrittää vetää isosti!

2. Sunnuntaisurffarit,  jos tähän harrastaja-tason sarjaan tulee riittävästi osallistujia niin järjestetään erikseen sarja, jossa pääpainona on hienot klassikko-trikit (360 / duck jibet / purjeen pyöritykset / jne..).

 

Kisa tulee olemaan rento tapahtuma (todennäköisesti myös melko pienimuotoinen), jossa yritetään saada mahdollisimman moni vapaantyylin harrastaja samalle rannalle hyvänä kelipäivänä kisailun merkeissä. Rannalle järjestetään mahdollisuuksien mukaan grillit piknikkiä varten, musiikkia ja muuta mukavaa takaamaan viihtyvyyttä. Kisailu tulee olemaan kaikkea muuta kuin tiukkapipoista!
 

Tästä vaikka freestylen harrastajille hieman lisämotivaatiota treenata uusia trikkejä ja ehkä toivottavasti saadaan samalla uusia ihmisiä innostumaan freestylestä...

 

Ilmoittaudu samantien mukaan kisaamaan ja merkkaa lomakkeeseen sinulle sopivia kisäpäiviä.

Yritämme tilanteen mukaan järjestään kisat niin että mahdollisimman moni pystyisi osallistumaan:

 

Nimi*: Sähköpostiosoite*: Purjenumero: Oletko SPLL jäsen:
Purjeet / Laudat: Sarja:
 
Sopivat kisapäivät:

17-18.7

24-25.7

31.7-1.8

7-8.8

14-15.8

21-22.8

28-29.8

4-5.9

11-12.9

18-19.9

Kotikunta:
Syntymäaika:
 
 
 
 
 
 

 

Ilmoittautuminen ei ole sitovaa, mutta toivomme tietenkin että mahdollisimman moni pääsisi paikalle jos on ilmoittautunut.

 

                     

 

SPLL: "Purjehtijaliiton jäsenyys (b) vaaditaan niiltä purjelauta- ja kiteharrastajilta, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan (mm. Formula Funboard, Raceboard, Freestyle, Wave, Kite-lautailu). Tällöin jäsenmaksuun sisältyy ns. kilpailulisenssi, joka antaa kilpailijoille tapaturmavakuutusturvan kilpailu- ja harjoitteluajalle."

http://www.purjelautaliitto.fi/Kilpailutoiminta
 

 

    

ajankohtaista


2010
Laineet.fi & Rautio Sports
Video & Speed Challenge  
video & speed challenge
----------------------------

Rautio Sports Slalom Cup
Rautio Sports slalom cup